Contact
Contact
Socials

Over ons

Achterwanden en modules voor zeewater aquaria.

RockZolid

Over ons

Al geruime tijd bieden wij decoratie aan voor aquaria, terraria, palludaria, etc. In onze zoektocht naar een product wat zo realistisch mogelijk is, zijn wij uitgekomen bij een producent die mallen heeft vervaardigd in de natuur zelf. Veel realistischer dan dit kan niet en juist hierom zijn wij in zee gegaan met deze producent. In de loop der jaren is het assortiment uitgegroeid tot wat het nu is. De zoektocht naar dit soort producten kwam voort uit eigen belang om een zo natuurgetrouwe inrichting te realiseren. Wij kijken terug met veel plezier en waardering die het product heeft verkregen, gezien de talloze foto’s en filmpjes die wij hebben ontvangen van tevreden gebruikers. Het doet ons goed dat niet alleen wij dit enthousiasme hebben, maar vele met ons!

impressie

Ons verhaal

Een klein stukje over ons verhaal en onze toekomst visie.

1

Het begin

Het idee voor het ontwikkelen van goede LED verlichting is ontstaan vanuit de hobby, het kweken en houden van Cichliden (Tanganyika). Om de energie kosten te drukken, zijn wij op zoek gegaan naar LED verlichting. Op dat moment was er zeer weinig beschikbaar wat aan onze eisen voldeed. Na vele samples en testen, kwamen wij uiteindelijk terecht bij de fabriek die tot op de dag van vandaag nog steeds onze LED verlichting produceert. In dit hele proces zijn wij tevens bezig geweest om zo biotoop correct mogelijk te werk te gaan. Dit heeft geresulteerd in een aantal segmenten, namelijk; Amazon, Community, African Cichlids en Reef.

2

Nieuwe LED verlichting

Door de jaren heen is het product continue aangepast tot het product wat het hedendaags is, namelijk de JMB V.2.0. Dit product heeft zich jaren geleden al bewezen en door de toename van het aantal lumen/watt zal deze positie zich alleen maar sterken. Tevens hebben wij momenteel een nieuwe lijn op het oog, door de sterke wens vanuit de winkelier. Deze lijn zal in 2021 op de markt komen en zal een zeer sterke efficiëntie hebben, zoals u van ons mag verwachten.

3

Toekomst visie

De toekomst van JMB Aqua Light zal een uitbreiding krijgen van minimaal 1 nieuwe lijn in 2021 en 2de nieuwe lijn in 2021 of 22. Welke dat worden, kondigen wij aan zodra wij uitgetest zijn en de eerste voorraad zending onderweg is naar ons centraal magazijn. Tevens willen wij onze communicatie middelen nog beter inzetten ter ondersteuning van de winkeliers en consumenten. Denk hierbij aan het intensiveren van Social Media en mailings.